ERZURUM / PASİNLER - Sebahattin Eryurt Anaokulu

Her bayramla bir tutmam,
Bu bayram, büyük bayram

Ekm

Kırmızı günümüzden kareler =)

Ekm

Sağlıklı yaşam sağlıklı yemeklerden geçer. Sağlıklı- sağlıksız ürünler hakkında sohbet edip sorumluluk duygumuz ile diş fırçalama alışkanlıklarımızı gözden geçirdik.

Ekm

Çedes kapsamında değerlerimize sahip çıkıyoruz. Dışarda bulunan canlara yardımcı oluyoruz.

Ekm

İlk otoportre çalışmalarımız. Kendimizi nasıl gördüğümüz, sen sevdiğimiz yanlarımız, kızdığımız anılarımız hepsini konuştuk. Kendimizi hem arkadaşlarımıza hem de kendimize anlattık. Minicik ellerimiz kocaman çizgilerimiz var =)

Ekm

Çocuklarımızın okula uyum ve aileden ayrılma kaygısı sürecini yönetirken sizleri muhteşem bir kitap ile buluşturuyoruz. Sıcacık ve sevgi dolu avuçtaki bir öpücük bütün sırlara bedel =)

CUMHURİYET ÖZGÜRLÜKTÜR!

Ekm

Sonbahar mevsiminin özelliklerini öğrendik ve yaprakları inceledik:)

Ekm

Dinozor kostümlerimizle çocuklarımız hem dinozorları tanıdı hem de eğlendi:)

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Nis

OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLIYOR.OKUL ÖNCESİ,İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA İKİNCİ ARA TATİL 11 NİSAN'DA BAŞLAYACAK VE 18 NİSAN'DA SONA ERECEKTİR.

Mrt

MİNİK ELLER KİTAPLARINI RAHAT RAHAT İNCELESİN DİYE ONLARIN BOYUNDA KİTAPLIKLAR VE KİTAPLARIMIZ =)

Mrt

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

Gömelim seni tarihe desem, sığmazsın.

Mrt

Rakamlarımız çocuklara hayvanlar ile öğretiyoruz =)